Naar aanleiding van de vele opmerkingen en klachten over de opzet van de trainingen in 2018 zullen de trainingen als het volgt worden opgezet.

• Wij starten het seizoen op dezelfde wijze als dit jaar met een aantal wedstrijddagen.
  • Iedere woensdagavond is de baan open om te trainen. Of er dan wel of geen kantinebezetting zal zijn is nog onderwerp van gesprek. Uitzondering vormen de woensdagen voor een wedstrijd. Dan is de baan i.v.m. met voorbereiding op de wedstrijden gesloten.
  • Voor zaterdag wordt een trainingsschema opgezet met vaste data. Deze trainingen worden afgestemd op andere motorsportevenementen De data zullen volgend jaar op deze website worden geplaatst.
  • Tijdens de bouwvak is de baan gesloten.
  • Wij hanteren dezelfde prijzen als in 2018.
  • Naar aanleiding van de opmerkingen over het verplichte lidmaatschap is besloten om deze koppeling met de trainingen los te laten. Bij de start van het nieuwe seizoen kan worden aangeven welke keuze wordt gemaakt.

Bovenstaande is wel afhankelijk of er voldoende vrijwilligers zijn om de baan tijdens de trainingsmomenten verantwoord open te kunnen stellen.

Het is mogelijk om op de volgende data te trainen:

April:

Woensdagen: 4/4 – 11/4 – 18/4 – 25/4
Zaterdag: 7/4

Mei:

Woensdagen: 16/5
Zaterdagen: 19/5

Juni:

Woensdag: 13/6
Zaterdag: 30/6

Juli:

Woensdag: 4/7

September:

Woensdagen: 12/9 – 19/9

Openingstijden*:

Er wordt gereden binnen de voorgeschreven tijden.
Op woensdag is dat van 17:00 tot 20:00 uur
Op zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur

*afhankelijk van de weersomstandigheden.

Aanmelding voor de training via aanmeldingsformulier.